Víkend u Petra

Dvě noci prožité na chatě u Tasova, kam nás pozval Petr. Bylo to úžasné odpočinutí od města a všech starostí, které člověka každý den pronásledují. Vzduch je zde voňavější a čaj, uvařený z hnědé vody z pole, je ten nejlepší nápoj, jaký si člověk dokáže představit. Zvláště když chatka rozmrzá pomalu, přestože Petry  (myšleny kamna na tuhá paliva) polykají polínka jako hladový němec brátvursty :) 
Páteční večer pouze ve třech. Čtyři hodiny čistého hracího času se hrou "Vládci podzemí". O půl druhé ráno naše čarodějnice, golemové, trolové a slizy úspěšně porazili všechny dotěrné hrdiny a šli jsme spát.
V sobotu krásná procházka na místní zříceninu a nedalekou ptačí farmu, která působí trochu jako zjevení. Člověk by zkrátka něco podobného v těchto místech nečekal. Majitel velmi příjemný. Pustil nás mezi ptactvo a nechal fotografovat. Cestou jsme také našli nádherného praváka, ze kterého byla večer výborná polévka. Ale to již dorazili "přátelé posboových aktivit" a začala nezřízená pitka, která průběžně pokračovala až do neděle. K jídlu byly rozličné vegetariánské pochutiny, uzené kolínko a klobásky z Bítešského řeznictví grilované na ohni.

 První večer ovládli Vládci podzemí
 Druhý večer patřil Přátelům posborových aktivit
Petr se nám během krmení osobně věnoval
Večeře šampionů
 Krasavec - ani jeden červíček, jen banda slimáků :)
Když měsíc rozlije světlo své po kraji (sobota 01:15 hod)
 Okolní pole plná kamení
Dům starousedlíků v údolí Oslavy pod chatou
Jeden z mnoha starých mlýnů v údolí
Kostel v nedalekém Tasově
Kačenka z ptačí farmy ochotně pózovala
Náš nový kamarád jeřáb královský

Žádné komentáře:

Okomentovat